lauantai 7. joulukuuta 2013

Isänmaata etsimässä

Itsenäisyyspäivä oli ensimmäinen vapaapäivä varmaan kahteen viikkoon. Olen ollut töissä aamua yötä ja viikonloput siihen perään. Olin siis kovasti odottanut perjantaita ja kunnon maastolenkkiä Aapon kanssa.



Lenkki meni ihan ok. Kotoota lähteminen on hankalaa, kun Ronja pitäisi saada mukaan. Kotio päin tullessa on taas hieman kiire. Niin kiire, että käynti on täysin tuntematon askellaji ja pelkät nivelet suussa tuntuu aivan tuhannen turhilta. Mutta silti oli kivaa. Löydettiin muutama aivan mahtava metsätie. Lähinnä molemmat oli semmoisia kilometrin pistoja tieltä mettään, mutta maisemat täällä Vihdin vuoristossa olivat mahtavat. Noilta tien pätkiltä voisi myös oikoa metsälenkille, missä kierrän koirien kanssa. Pääsisi toista kautta kotiin ja omille pelloille.

Maastossa täytyy näkyä. Vaikka tämä perjantai oli huomattavan hiljainen liikenteessä, en silti halua ottaa riskejä autojen tai muiden tiellä liikkujien suhteen. Näin ollen laitoimme uudet heijastinkamppeet ja hieman vanhojakin. Ehdin suunnitella myös kasan uusia, mutta niistäpä tuonnempana kun ehtivät ompelupöydälle.

Bilteman heijastinratsastusloimi on sitten nafti. Älkää ostako jos teillä on ihan oikeasti iso hevonen. Ei tule yltämään kiinni ja häntäremmi kiristyy perssilmään ihan kunnolla. Eli juu ei. Rintaremmi oli ihan ok. Satulaan kiinnitettävät lukot olisivat saaneet olla pienemmät. Nyt sai vähän kikkailla...





Mitä kummaa? jos unohdetaan minun täysin tyypertynyt ilme, niin mehän ollaan kuin poliisit tanpereella? ja siitä sitten päästään päivän aiheeseen.

Sillä aikaa kun minä katselin varsani selästä ensilumen saanutta isänmaata ihan kotinurkilla niin Tampereelle kokoontui maamme päättäjät ja ansioituneet kansalaiset juhlimaan Suomen syntymäpäivää. Samaan kylään kertyi myös pirkanmaalta ja muualta suomesta kansankunnan liete. Tuo kaikesta mahdollisesta nariseva mätisäkkilauma, joka katsoi parhaakseen juhlia itsenäisyyspäivää hakkaamalla virkavaltaa jääkiekkomailoilla ja heittelemällä raketteja poliisien joukkoon. Näillä räkäperseillä oli oikein suunnitelma "luokkaerojen" vastaiseen mielenilmaisuun. Siihen kuului mm katulätkää ja seurapelejä. Jep. Yli kymmenen poliisia loukkaantui ja kaksi poliisihevosta vammaantui tässä lätkämatsissa. Seurapelit käsittivät hippaa ja rosvoa & poliisia. Näille mieltään ilmaiseville vajakeille ei auta enää muu kuin tunkea takaisin isänsä palleihin ja nussia uudestaan. Tai varmuudeksi laskea lakanoille.

Haluan onnitella ennen kaikkea tämän lukiolaisen aleksin tai akselin vanhempia. Teillä on oikea Helmi. Oiskohan juuri nyt hyvä aika miettiä mitä joulupukki nyt tälle pojalle tuokaan? Katsokaa peiliin vitun vätykset!

Jos sossunrahat tulee huonosti ja sitä datanomin paikkaa sillä 15 opintoviikon keskeytetyllä koulutuksella ei vieläkään löydy, niin miten ihmeessä siihen liittyy Tampereen Stockan ikkunat, poliisihevosten hakkaaminen kintereisiin tai Suomenlipun polttaminen? En muista mitään yhtä säälittävämpää iltaa, kuin 6.12.2013 kun tämä vatipäälauma päätti kasaantua Tampereelle. Olette säälittävä paskasakki jolla ei ole mitään tajua miten asioihin oikeasti voi vaikuttaa. Sekä niihin omiin, että yhteisiin. Ei tässä itselläkään mitään korkeampaa tutkintoa ole, mutta silti on joku käsitys miten yhteiskunta toimii. Se ei muutu hajottamalla ikkunoita tai autoja. Se ei muutu vetämällä kaljaa ja vittuilemalla poliisille. Jos te ette tiedä miten saatte oikeasti äänenne kuuluviin niin menkää nyt helvetissä takaisin sen kiven alle mistä ryömitte päivänvaloon.

Seuraava itsenäisyyspäivä voitaisiin pitää Viipurissa. Siellä saisi varmasti virka-apua itänaapurilta ja minä lupaan puoltaa verovarojen käyttöä siihen että nämä luokkaerojen ikeessä itsesääliään itkevät tissiposket kuljetetaan sinne valtionrautateitten voimalla. Siellä voitte sitten mesoa. Katsotaan pääsettekö kotiin aamulla 60e köyhempänä. Sillä puolella rajaa voitte sitten miettiä, miten paska maa Suomi sitten onkaan? Me huudellaan täältä sitten, että " tuu hakee voita sen leipäs päälle".Että Hyvää Joulua vaan ja Helvetin Railakasta Uutta Vuotta.

Tampereen saldoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti